top of page

OM OSS

VÄLKOMMEN TILL ARENA PROFIL
 

Efter många års erfarenhet av svensk företagsprofilering har vi lärt oss vad som krävs för att fungera som en långsiktig och stabil samarbetspartner. Vi lyssnar på dig och utifrån dina behov och önskemål ger vi förslag. ArenaProfil har som utgångspunkt att hjälpa aktiva företag som vill exponera och stärka sitt varumärke med noga utvalda träningskläder och andra profilprodukter. Vi vet vad som fungerar och vilka profilprodukter som bygger ditt varumärke med rätt känsla i rätt sammanhang. Vi gör det roligt för anställda, kunder och partners att träna och att visa upp vilket företag de representerar.

 

HISTORIK

ArenaProfil har sin början i ArenaPartner som ingår i företagsgruppen CWP. ArenaPartner har sedan starten 1987 vuxit till att bli ett av Sveriges ledande företag på arrangemangs-arenan. Med ansvar för personal, förtäring och underhållning på de stora evenemangen som Hammarby Fotboll på Söderstadion och Landstinget Gävleborg firar 150 år på Göranssons Arena. Efter 27 år i branschen har vi kunskapen, det personliga engagemanget och kontakterna som gör oss trygga i att vi kan hålla vad vi lovar.

AFFÄRSIDÉ

Vår affärsidé är att bidra till våra kunders välmående och därmed framgång.
Det gör vi genom att erbjuda särskilt utvalda profilprodukter och träningskläder för en aktiv livsstil.


 

STRATEGI

Profilprodukter och snygga träningskläder är ett mycket kostnadseffektivt sätt för ditt företag att synas på en mängd arenor, på gymmet, i spåren och på fritiden. ArenaProfil har sedan snart 10 år ett nära samarbete med Friskis&Svettis. Vi vet vilka produkter som gör att du får ut det mesta av aktiviteten och som du känner dig bekväm i och stolt över att bära.

Den bästa träningen är den som blir av. Bekväma och funktionella träningskläder är en förutsättning för att både vilja träna och få ut det mesta av träningen.
Vi vet att företag som har stolta medarbetare och sunda värderingar både är effektiva och lönsamma. Att uppmuntra sina anställda till motion genom våra användbara och snygga träningskläder är verkligen en win-win möjlighet.

VI STÄRKER
VARUMÄRKEN 
rakejonny.jpg

VISION

ArenaProfil ska vara det självklara valet av profilprodukter och träningskläder för det aktiva företaget. Vill vill alltid försöka  överträffa kundernas förväntningar. Våra ledord är tanke, känsla och handling och våra värdeord engagemang, service och kvalitet. Det innebär för oss att gå från tanke till handling med äkta känsla och glädje. Vi bryr oss i varje detalj och ser till att vi tillsammans med våra kunder når önskat resultat.


VÄRDERINGAR OCH ETIK

Öppenhet och ärlighet är grunden för trygga och långsiktiga relationer. Vi bedriver vår verksamhet med ansvar och hög moral.
Att sätta kunden och kundens behov i centrum genomsyrar allt vi gör och vi bryr oss om varje detalj.
Vi sätter stor vikt vid samarbeten som gör nytta för miljön och samhället och vi följer Friskis&Svettis Code of conducts.
Vidare följer vi de etiska riklinjer som är uppsatta av Svensk Bran

bottom of page